Portal @lfa  - Udruga za kreativni razvoj Web povezuje ljude Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Početna O nama Tijela društva Članovi Operativni ?lanovi Pri?uvni ?lanovi Mlade? Djeca Podupiraju?i ?lanovi
Aktivnosti Propisi Kontakt
Članovi
Sukladno odredbama Statuta, DVD Belišće u svom sastavu ima operativne članove, pričuvne članove, djecu, mladeži i podupirajuće članove. Članstvo u Društvu je dobrovoljno gdje svatko pod jednakim uvjetima utvrđenim Statutom i zakonom može postati članom Društva. Članove prima Upravni odbor na temelju pristupnice (zahtjeva) pojedinog člana.
Operativni, odnosno temeljni članovi su sve one osobe koje svojim aktivnim radom bitno pridonose organiziranju i djelovanju Društva. To su oni članovi koji sudjeluju na vatrogasnim intervencijama i svim drugim redovitim aktivnostima.
Pričuvni članovi su bivši temeljni članovi koji su zbog godina života, zdravstvenih i drugih razloga oslobođeni obveze temeljnog člana ali koji po potrebi sudjeluju u određenim aktivnostima.
Podupirajući članovi su one fizičke i pravne osobe koje financijskom i drugom potporom i aktivnošću pomažu Društvu u ostvarivanju njegovih ciljeva i zadataka i plaćaju godišnju članarinu čiju visinu određuje Društvo.  
Najmlađe članove u društvu čine mladež i djeca. Djeca se nalaze u kategoriji od 6 do12 godina, dok se u kategoriji mladeži nalaze mladi u dobi od 12 do 16 godina.

Sveti Florijan Susret djece i mladeži Skupština Vatrogasna himna Vatrogasna zajednica RH Vatrogasna zajednica OBŽ Portal vatrogasca RH Vatrogasna liga
powered by Belkatalog CMS - J. K. "Gašo"