Portal @lfa  - Udruga za kreativni razvoj Web povezuje ljude Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Početna O nama Tijela društva Članovi Aktivnosti Intervencije Vje?be Natjecanja
Propisi Kontakt
Natjecanja

8. KUP SLAVONIJE I BARANJE S TRAKTORSKIM CISTERNAMA – 26.9.2010.

 Slika
Na natjecanju je nastupilo ukupno 28 ekipa iz 20 vatrogasnih društava sa područja Osječko-baranjske županije te gosti iz Zagrebačke županije.
Najviše natjecatelja nastupilo je u kategoriji članova A s traktorskom cisternom zapremnine 5000L gdje je u konkurenciji od 17 ekipa prvo mjesto osvojila ekipa DVD-a Harkanovci, drugo mjesto ekipa DVD-a Bocanjevci i treće mjesto ekipa DVD-a Ivanovci. U kategoriji članova B s traktorskom cisternom zapremnine 5000L nastupilo je 6 ekipa gdje je prvo mjesto osvojila ekipa DVD-a Petrijevci, drugo mjesto ekipa DVD-a Veliškovci i treće mjesto ekipa DVD-a Valpovo. Na natjecanju su nastupile i 4 ženske ekipe gdje je prvo mjesto osvojila ekipa DVD-a Lila, drugo mjesto ekipa DVD-a Petrijevci, treće mjesto ekipa DVD-a Beljevina i četvrto mjesto ekipa DVD-a Ivanovci. U kategoriji članova B s traktorskom cisternom zapremnine 3000L nastupila je jedna ekipa DVD-a Belišće.

GRADSKO VATROGASNO NATJECANJE „BOCANJEVCI“ - 20.6.2010.

Gradsko vatrogasno natjecanje u Bocanjevcima okupilo je do sada najveći broj natjecatelja, a ono što posebno raduje je povećani broj ekipa operativnih članova što je potvrda da je rad sa operativnim članovima, koji su osnovni pokretač rada u vatrogasnim društvima, sve kvalitetniji. Više do 200 natjecatelja iz osam vatrogasnih društava sa područja Vatrogasne zajednice grada Belišća natjecalo se u šest natjecateljskih kategorija.

Slika

Natjecanje je otvorio gradonačelnik Zvonko Borić i istaknuo kako su se upravo vatrogasci pokazali kao najorganiziranije gradske postrojbe prilikom spašavanja materijalnih dobara koja su bila ugrožena poplavom prilikom obilnih kišnih oborina i povećane razine gradskih vodotoka.  
U kategoriji muške djece od 6 ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Gat, drugo mjesto ekipa DVD-a Veliškovci i treće mjesto ekipa DVD-a Vinogradci.
U kategoriji ženske djece nastupile su dvije ekipe gdje je prvo mjesto osvojila ekipa DVD-a Gat, a drugo mjesto ekipa DVD-a Veliškovci.
U kategoriji muške mladeži nastupile su tri ekipe gdje je prvo mjesto osvojila ekipa DVD-a Veliškovci, sudionik ovogodišnjeg državnog vatrogasnog natjecanja u Šibeniku, zatim drugo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Belišće i prvo mjesto ekipa DVD-a Veliškovci II.
U kategoriji ženske mladeži nastupile su dvije ekipe gdje je prvo mjesto osvojila ekipa DVD-a Bocanjevci, a drugo mjesto ekipa DVD-a Gat.
U kategoriji članova A u vježbi s vatrogasnom motornom štrcaljkom nastupilo je šest ekipa gdje je prvo mjesto osvojila ekipa središnje vatrogasne postrojbe DVD Belišće, drugo mjesto ekipa DVD-a Veliškovci i treće mjesto ekipa DVD-a Gat.
U posljednjoj najstarijoj kategoriji članova B prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Bistrinci i drugo mjesto ekipa DVD-a Veliškovci.
Na kraju natjecanja svim nazočnima prigodnim riječima obratio se i predsjednik Vatrogasne zajednice grada Belišća Nikica Mužević te je zajedno sa zapovjednikom Dubravkom Čovčićem uručio priznanja ekipa za ostvarene rezultate.
Uz lijepo vrijeme i dobru organizaciju domaćina DVD-a Bocanjevaca, natjecanje je proteklo u sportskom duhu i ugodnom druženju vatrogasnih članova.


Sveti Florijan Susret djece i mladeži Skupština Vatrogasna himna Vatrogasna zajednica RH Vatrogasna zajednica OBŽ Portal vatrogasca RH Vatrogasna liga
powered by Belkatalog CMS - J. K. "Gašo"